Hoppa till sidans innehåll

Värdegrund och integritet


Värdegrund och Barnkonventionen

Vi arbetar i varje del av vår förening utifrån Riksidrottsförbundets värdegrunder "Glädje och gemenskap", "Demokrati och delaktighet", "Allas rätt att vara med" och "Rent spel". Vi arbetar även utifrån barnkonventionen, oavsett om det sker i styrelserummet eller ute på tennisbanan. Alla beslut vilka innefattar klubbens utveckling, våra träningsformer och våra tränares agerande och uppträdande bland våra barn och ungdomar grundar sig på dessa fyra frågeställningar som belyser de centralaste delarna av FN:s Barnkonvention.

  • Har du analyserat vilka barn som riskerar att diskrimineras?

  • Har barnets bästa satts i främsta rummet?

  • Tillgodoses barnets utveckling genom beslutet?

  • Har barnet getts möjlighet att uttrycka sin åsikt och har åsikten beaktats?

  

Utdrag belastningsregistret

Vi har som policy att alla ledare inom Stenhamra Tennisklubb som kommer i kontakt med barn ska enligt lagen (2013:852) göra kontroll ur belastningsregistret. Därför genomför alla ledare, tränare samt styrelsemedlemmar i Stenhamra Tennisklubb regelbundet (för närvarnade en gång per år) utdrag ur belastningsregistret.

  

Din personliga integritet

Den personliga integriteten är något som vi inom Stenhamra Tennisklubb värnar väldigt högt. Därför pågår ett kontinuerligt arbete för att säkerställa att hanteringen och rutinerna runt våra medlemmars personuppgifter utförs på ett korrekt sätt samt att vi har en adekvat säkerhetsnivå. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.
Har du några frågor eller funderingar kring detta, sänd gärna ett ett mejl till This is a mailto link.

Uppdaterad: 15 MAJ 2021 17:43 Skribent: Mikael Nork
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Stenhamra TK - Tennis
Soltorpsvägen 8
17961 Stenhamra

Kontakt:
Tel: 0739840360
E-post: info@stenhamratennis...

Se all info